Dürer Blues Fest

| Címkék: zene koncert blues wilson bbkking | 2009.07.15. 21:21

Reméljükl senki sem felejtette el, hogy pénteken folytatjuk a mókázást! A Dürerben Big Daddy Wilsonnal és barátaival bulizhatunk a csütrötöki BB után! Juhéj!


Ajánló:

Az amerikai Big Daddy Wilson jól ismert név Magyarországon, idestova 4-5 éve visszatérő vendége a legjobb fesztiváloknak és kluboknak. Az eddigiektől eltérően ezúttal egy igazi All Stars csapat részeként teszi tiszteletét hazánkban.

A lassan nálunk is legendás státuszt kivívott Ripoff Raskolnikovval évek óta kölcsönösen tisztelik egymás munkáját, de eddig még nem adódott lehetőség néhány spontán jam session-t leszámítva a közös muzsikálásra. Mind hangzásában, mind a repertoárt tekintve egy teljesen megújult programot mutatnak be ezúttal, amiben nagy hangsúlyt kapnak a saját szerzemények.

A résztvevők szerint eddigi karrierjük legjobb produkciója állt össze. A lelkesedés érthető, hiszen egy olyan párosítás, ahol a világ egyik legjobb hangú fekete blues énekese egyesíti erőit Közép-Európa egyik legjobb dalszerző-énekes-gitárosával megspékelve hazánk első számú blues zongoristájával csak nyerő lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bbking.blog.hu/api/trackback/id/tr21249205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása